In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Solidfloor | Houten vloeren | Groningen

Solidfloor ontwerpt en maakt houten vloeren. De vloeren van Solidfloor zorgen voor een warme en intieme sfeer in de woning. De vloeren zijn ook erg geschikt voor hotels, winkels en kantoren. Omdat geen één boom het zelfde is, is ook geen één parketvloer het zelfde.

Het merk Solidfloor

Het staat voor kwaliteit, innovatie en design. Ze werken continu met de nieuwste technieken en door de verschillende afwerkingen creëren we een grote variatie aan de verschillende vloeren. Of u klassiek, strak, modern of doorleefd wilt, het kan allemaal door het uitgebreide assortiment van Solidfloor. Het hout van de vloeren is met grote zorg geselecteerd en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen, zodat er vele generaties van kunnen genieten.

De vloeren zijn gemakkelijk de onderhouden, hygiënisch en oersterk. Dit is de reden dat we 25 jaar garantie geven op de vloeren. Wij als dealer zijn getest op kennis, expertise en klantvriendelijkheid. Door deze hoge standaard bent u verzekerd van goed advies op maat en correcte installatie.

  solidfloor houtsolidfloor houten vloeren

Duurzame kwaliteit van de houten vloeren

Solidfloor levert duurzame houten vloeren. De producten zijn niet alleen mooi maar ook veilig en houdt rekening met de wereld waarop we leven. Het merk streeft naar de juiste evenwicht tussen mens, milieu en bedrijf. Verantwoord ondernemen leidt tot een leefbare wereld voor nu en later maar ook voor een gezond bedrijf.

De producten worden gemaakt van legaal geproduceerd hout en houdt zich aan de richtlijnen van EURT en het Indonesische SVLK. Verder is het merk lid van FSC internationaal en FSC Nederland. Als laatste moet het voldoen aan de lokale emissie richtlijnen zoals CSTB (Frankrijk)

De geschiedenis van het merk

Solidfloor is een merk van Fetim Group. Het is opgericht in 1919 als Haarlemse Fijnhouthandel. In de 100 jaar heeft het bedrijf veel expertise en reputatie opgebouwd. De mensen die bezig zijn erg getalenteerd en erg toegewijd aan het product. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot  één van de meest toonaangevende leveranciers van houten vloeren en is ondertussen verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

Naturo Vloeren geeft advies over Solidfloor

De specialisten bij Naturo Vloeren geven u graag advies over houten vloeren van Solidfloor. Wij vinden het belangrijk dat u een vloer kan zien en voelen zodat u een juiste keuze kunt maken. Maak daarom een vrijblijvende afspraak bij Naturo Vloeren of bezoek onze showroom in het woonforum de Vesta in Groningen!

Eiken rustieke vloeren actie

Bekijk in de showroom onze  aanbiedingen in Parket/ Kurk/laminaat en PVC vloeren.

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

 

 

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag:  10.00 - 21.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur

De nieuwe  hand -en schouder tassen van kurk in naturel en  kleur zijn binnen.

Elke  1e zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00 uur      

 

Nieuw in onze winkel: Betondesign vloeren in de mooiste kleuren

 Betondesign in de mooiste kleuren

Beatrix kinderziekenhuis

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
  Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
  In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren
naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen